Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF SAN MARCO BV 2019

Laatste nieuws:

2018 ligt al even achter ons maar ik kom er even op terug. Het was een bewogen jaar waarin veel is gebeurd. De scheiding van stucfinder en het vertrek van Frank hebben zo hun sporen achtergelaten. Echter, de ontwikkelingen zijn meer dan positief. Door nieuwe procucten en met name de uitbreiding van de CONTINUO range wordt het decoratieve programma van Colorificio Sanmarco steeds interessanter. Met meer dan 30 decoratieve producten en meer dan 1500 kleuren, biedt het bijna onbeperkte mogelijkheden voor designs. We hebben inmiddes dealers in Volendam, Nijkerk, Emmeloord en Scheveningen. En we zijn in onderhandeling met drie dealers in het zuiden van Nederland. Dit zorgt voor een prima landelijke dekking als het gaat om, het geven van trainingen, demo’s en uiteraard het bereikbaar maken van de producten.

CONVENTIE ROME:

In Maart jongstleden zijn we op de conventie in Rome geweest waar SanMarco uitgebreid heeft gepresenteerd wat de plannen zijn voor de komende jaren. Een vijftal indrukwekkende dagen waarin duidelijk is geworden dat CSM (Colorificio SanMarco) grote doelstellingen heeft op het gebied van professionalisering en uitbreiding van het gamma decoratief. Het nieuwe wharehouse “in Marcon” van 10.000m2 staat inmiddels al weer vol. Een nieuwe academie waarin de nieuwste hulpmiddelen zoals virtual reality en de nieuwste software oplossingen voor de kleurenmachines en ontwerpers worden getoond is een feit.

NIEUWE PRODUCTEN:

Ik noemde het net al even maar we lanceren dit jaar vier nieuwe producten in de decoratieve
range. Fontego

page1image16496

Nieuwsbrief SanMarco BV 2019

SANMARCO BV Venkelhof 41 5643 EJ Eindhoven

(matte uitvoering
van Marco Polo
Luxury), Fenici
(glanspleister),
Reginera (2K lak
voor over tegels)
en Pavifloor (2K
goepje introduceren we de nieuwe range Continuo met spectaculaire mogelijkheden op het gebied van design.

Deze nieuwe producten staan vermeld in de nieuwe prijslijst die binnenkort op de website is te downloaden.

vloerlak) Voor een select

page1image22424
page2image424
page2image592
page2image752

LOYALITEITSPROGRAMMA:

Ik heb er in een eerdere nieuwsbrief al aandacht aan geschonken, maar het heeft even geduurd helaas voor ik er iets definitiefs over kon zeggen. Maar inmiddels is het programma een feit. Tijdens jullie introductie (basistraining) hebben we vermeld dat we werken met een zogenaamd exlusiviteitsbeleid. Dit wil zeggen maximaal aantal verwerkers per rayon. Dit blijft gehandhaafd maar wordt nog verder doorgevoerd. De reden hiervan is eenvoudig. Decoratief stuken is een vak. Truukjes leren is eenvoudig. Designs maken even iets lastiger.

Ik zie veel dezelfde dingen voorbij komen op de verschillende social media kanalen. Vooral de #betonlook doet het goed. Daarbij vaak vernoemd welke fabrikant en welk product. Voor de eindgebruiker des te makkelijker om te vergelijken. Onderscheidend vermogen zit hem juist in het design, niet in het product. Daarnaast speelt uiteraard de m2 prijs een rol.

Veelal wordt er geschreven over waterdichtheid hardheid maar nooit over zekerheid en garantie. Het aantal klachten in de betonlook markt in immens groot als ik TBA mag geloven. Dit komt omdat fabrikanten vooral focussen op omzet. Dit, omdat ze vaak maar een decoratief product t.w. de betonlook hebben. Dus zoveel mogelijk verwerkers scoren. SanMarco heeft meer dan 30 decoratieve producten en we hebben verschillende producten waarmee je een betonlook kunt maken. Merkloyaliteit leidt juist tot meer inzicht in de mogelijkheden in plaats van de truukjes leren, leer je hoe je persoonlijke designs kunt maken die meer exclusief zijn.

Het loyaliteitsprogramma is gebaseerd op afname. Neem je veel af krijg je niet alleen meer korting, maar ook meer training in de verwerking en mogelijkheden van de producten.

Wil je hier meer over weten stuur dan een mail naar admi01@sanmarcobv.com

Vanaf heden is ook de Architecten Design kataloog te bestellen. Een grote ringmap met meer dan 40 designs. Met name interessant voor diegene die een showroom hebben. Demap kost € 250,00 maar is een zeer handigetool om klanten te informeren over de mogelijkheden.

SANMARCO BV Venkelhof 41 5643 EJ Eindhoven

page2image21136
page2image21304

Nieuwsbrief SanMarco BV 2019

page3image424
page3image592
page3image752

SANMARCO PROJECTS:

Als laatste wil ik jullie graag informeren over SANMARCO PROJECTS, een samenwerking tussen dealers, verwerkers en designers.

Allereerst is deelname gratis. Het is echter geen zoekmachine waarin je gaat worden gevonden, maar meer een platform waar opdrachtgevers in contact kunnen komen met SanMarco designs en SanMarco producten voor hun projecten. De dealer locaties spelen hierin een belangrijke rol. We hebben gemerkt dat ontwerpers en architecten graag samenwerken met een decoratieve producent om hun te informeren over de mogelijkheden. Echter, de belangrijkste punten voor een ontwerper zijn niet alleen de technische aspecten maar zeker ook planning en uitvoering (doorlooptijd). Kennis van producten en de mogelijkheden met die producten is dus essentieel. Ontwerpers krijgen de kans om op daarvoor ingeplande demodagen op de hoogte te worden gebracht over de mogelijkheden en de daarbij behorende m2 prijzen per design. Deze demodagen vinden plaats in een showroom (dealer locatie of verwerker locatie). Tijdens zo een demo worden de belangrijkste decoratieve producten getoond en een aantal specifieke designs met die producten. Ben je geïnteresseerd kom dan naar een van de demodagen die binnenkort worden vermeld op onze website.

OPFRIS CURSUS:

Voor veel trainees is het inmiddels lang geleden dat ze een introductie ofwel basistraining hebben gevolgd. Voor diegene de even een opfris cursus wil doen en een nieuwe panelen box willen maken met daarin 10 nieuwe designs. Biedt SanMarco de mogelijkheid om op vrijdagen op de verschillende dealerlocaties deze panelen box zelf te komen maken. Je wordt op die dag op de hoogte gebracht van de nieuwe producten en maakt in een dag alle gewenste designs die je in je box wilt hebben.

De kosten van zo een box is € 150,00 inclusief alle materialen die je gebruikt.

Ons voorstel hierin is:
Forma (cortenstaal roest effect)Marmo Antico (wash effect)
Marmo Antico (rude wall effect)Marmorino (patina effect)
Fontego
Fenici
Cadoro (bi color effect)
Cavenier
Concret Art (Lunanuova)
Stucco Veneziane

Uiteraard zijn andere designs ook mogelijk.
Wil je meer weten en eventueel een datum inplannen neem dan contact op met admi01@sanmarcobv.com

Ik wens jullie allemaal een succesvol jaar. Houdt de website in de gaten voor eventuele demodagen en andere speciale dagen die worden georganiseerd.

SANMARCO BV Venkelhof 41 5643 EJ Eindhoven

page3image24920
page3image25080

Nieuwsbrief SanMarco BV 2019