Over SanMarco BV

SanMarco BV is een samenwerking tussen Menno Derksen en Frank Rous en 100% distributeur en partner van San Marco Colorificio Italië. Hun passie is de interieurwereld nóg wat mooier te maken. Wat de heren van SanMarco BV betreft kunnen de strakke, witte RAL9010 wanden wel wat extra smoelwerk gebruiken. San Marco sluit perfect op deze behoefte aan, met een productrange waar altijd een product bij zit waarmee de verwerker bij de klant de juiste snaar raakt.

SanMarco BV in cijfers

Distributeur en Partner San Marco Colorificio Italië.

100%

Kwaliteit

100%

Landelijke Dekking

100%

Consumentengebruik

34%

Zakelijk Gebruik

66%

HET SANMARCO TEAM

Frank Rous - San Marco

Frank Rous

Eigenaar

Frank is de techneut achter SanMarco BV en vertoeft al vanaf zijn 16 in de stukadoorswereld. Hij ziet steeds meer de behoefte aan onderscheidend vermogen onder ZPPers.

Menno Derksen - San Marco

Menno Derksen

Eigenaar

Menno is een marketing strateeg pur sang met veel ervaring in de bouwwereld en op dat gebied ziet hij de absolute meerwaarde van decoratief stucwerk. Wanden mooi maken zoals ook ons motto luidt “WE COLOR THE WORLD” .

Twitter

Facebook

LinkedIn

Er zijn zoveel ZPPers bij gekomen de elkaar allemaal beconcurreren, zorgen dat je anders bent met een decoratief stucwerk maakt je vak nog mooier en boeiender. Wij helpen daar een handje bij, door het leveren van kwaliteitsproducten met een creatief karakter.

Frank Rous