Als getrainde stukadoor of schilder kun je meedoen met de succesformule Stucfinder. Dit is een platform voor consumenten met een locator die alle geregistreerde Stucfinders laat zien op de kaart. Consumenten kunnen, nadat ze hun postcode hebben ingevoerd, de meest dichtstbijzijnde stukadoor vinden .

San Marco Partner Programma Training

Productkennis is de basis voor elke vakman. SanMarco organiseert daarom regelmatig ergens in Nederland een basistraining. Tijdens deze training passeren alle producten de revue en wordt er dieper ingegaan op de vele combinaties die mogelijk zijn met de producten van SanMarco.

Het volgen van de basistraining is een voorwaarde voor deelname aan  Stucfinder. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze partners.

Na het volgen van de training, hebben deelnemers meer kennis van decoratieve wandafwerkingen en kunnen zij consumenten kennis laten maken met de vele mogelijkheden die er zijn.

San Marco Partner Programma

SanMarco heeft een breed scala aan producten, variërend van originele authentieke Italiaanse stucco’s tot innovatieve, acrylaat gebonden pleisters. Door de producten met elkaar te combineren, is het aantal varianten eindeloos. Maar het is aan de creatieve stukadoor of schilder om uiteindelijk een unieke wandafwerking te creëren.

Alle producten worden op kleur en ready-to-use geleverd. Dit maakt de producten zeer gebruiksvriendelijk.

Naast de pleisters heeft SanMarco ook muurverven, die speciaal ontwikkeld zijn voor airless spray. Deze muurverven hebben een extra matte uitstraling, schrobvast klasse A, zijn zeer nevelarm en hebben een hoog rendement per liter.